Liberalii cer poprirea conturilor lui Negoiţă. Primarul, dator la Fisc 232 de milioane de lei

Consilierii PNL vor cere poprirea conturilor primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, care are o datorie la Fisc de nu mai puţin de 232 de milioane de lei.
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Reprezentanţii PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 vor solicita poprirea conturilor lui Robert Negoiţă până când primarul îşi va achita datoriile pe care le are către Fisc ca persoană fizică, se arată într-un comunicat remis vineri de partidul condus de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

"Conducerea PNL Sector 3, reunită în şedinţa Biroului Politic, atrage atenţia primarului Robert Negoiţă să înceteze cu bătaia de joc faţă de cetăţenii Sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalităţii în faţa legii a tuturor cetăţenilor.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, se află pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicată în luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei.

El şi-a plătit doar o mică parte din restanţe, datoria acestuia ajungând acum la 232,05 milioane de lei, potrivit datelor publicate joi, 18 august 2016, de către ANAF, astfel încât rămâne liderul datornicilor către stat", a fost mesajul transmis de liberali.