Liberalii caută premier "made in West"

Tânăr, antreprenor de succes în Occident, competenţe manageriale deosebite - acesta ar fi profilul candidatului pe care îl caută liberalii, pentru a-l propulsa pe postul de premier după alegerile din toamnă.
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga (Epoch Times România)

Liberalii caută un candidat-locomotivă care să conducă lista partidului la alegerile din toamnă şi pe care îl pot prezenta drept candidatul la funcţia de prim-ministru, relatează evz.ro.

O sursă apropiată de conducerea PNL a declarat pentru evz.ro, că una din strategiile liberalilor în perspectiva alegerilor parlamentare este să caute înlocuitor pentru Dacian Cioloş, care, reamintim, a exclus categoric ideea de a candida la alegerile din toamnă sau de a se alătura PNL. În consecinţă, unul dintre liderii partidului, mai exact Teodor Atanasiu, ar fi fost trimis la "vânătoare" de candidaţi în afara graniţelor României.

Profilul candidatului este: tânăr, antreprenor de succes în Occident, competenţe manageriale deosebite. "Vânătoarea" a început, fiind programată o întâlnire între Teodor Atanasiu şi câţiva candidaţi într-o capitală europeană.

"Este greu de spus cât ştie preşedintele Klaus Iohannis de această intenţie a liberalilor, dar evoluţiile din ultima vreme ne-au arătat că Partidul Naţional Liberal nu a avut iniţiative politice majore fără o consultare prealabilă cu Palatul Cotroceni. Deci nu putem presupune că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au luat această decizie fără cel puţin o informare a şefului statului.", arată evz.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne