Lecţie de sportivitate a tinerei echipe de la F.C. Barcelona cu adversarii lor japonezi (video)

Fotbaliştii de la F.C. Barcelona îi consolează pe fotbaliştii japonezi care au pierdut în World Cup Challenge din Tokyo.

Un tânăt fotbalist de la F.C. Barcelona consolează un tânăr fotbalist de la Omiya Ardija
Un tânăt fotbalist de la F.C. Barcelona consolează un tânăr fotbalist de la Omiya Ardija (captură video)

Jucătorii echipei de copii de la F. C. Barcelona au dat o lecţie de sportivitate după ce au câştigat cu 1-0 meciul cu japonezii în World Cup Challenge, care a avut loc duminică, 28 august, în Tokyo, Japonia.

Tinerii jucători catalani au sărbătorit victoria încurajându-şi rivalii japonezi de la Omiya Ardija cu îmbrăţişări şi cuvinte de consolare.

Acesta a fost un gest frumos pentru a termina o competiţie în care cei mai tineri jucători de la F.C. Barcelona au obţinut victorii notabile, cum ar fi semifinala în care au învins cu 4-0 la favorita, Tokyo Verdi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport