Lebron James a încheiat un contract cu gigantul din industria de divertisment Warner

Americanul LeBron James.
Americanul LeBron James. (Mike Ehrmann / Getty Images)
Epoch Times România
23.07.2015

Vedeta baschetului american Lebron James a semnat miercuri un contract cu gigantul din industria de divertisment Warner, asigurând o serie de apariţii pe mare şi micul ecran pentru acesta, care s-a remarcat recent într-o comedie romantică, informează AFP.

Acordul anunţat de Lebron James şi Warner prevede ca baschetbalistul să-şi "pună amprenta creativă pe toate activităţile studiourilor de producţie, cu proiecte pentru televiziune, cinema şi producţii digitale".

Lebron James, care s-a făcut remarcat pentru talentele sale de actor în "Crazy Amy", o comedie care va apărea în Franţa în luna noiembrie, a precizat într-un comunicat "că a vorbi cu fanii şi a povesti întâmplări care au un sens reprezintă o pasiune dintotdeauna".

"Combinaţia dintre prezenţa mediatică mondială a lui Lebron şi producţia inegalabilă şi expertiza lui Warner Bros în distribuţie sunt o soluţie câştigătoare pentru fani", a afirmat preşedintele Warner, Kevin Tsujihara, în comunicatul comun.

Lebron James, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din NBA, care şi-a prelungit pentru doi ani contractul cu Cleveland Cavaliers, a făcut cunoscut, cu ocazia premierei americane a filmului "Crazy Amy", că nu intenţionează să renunţe la baschet.

"Eu nu sunt un star de cinema, a declarat sportivul în vârstă de 30 de ani. Ştiu care este meseria mea zilnică".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor