Lăzăroiu, pronostic care a stârnit vâlvă: AUR va fi PE PRIMUL LOC la europarlamentare / Cioloş, cap de listă la PNL

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare după ce a venit cu un pronostic care i-a luat pe mulţi prin surprindere: AUR va fi pe primul loc la alegerile europarlamentare în 2024.

"AUR nu va fi pe locul al doilea la europarlamentare. Va fi pe primul loc. Dacă nu se rupe până atunci. Iar dacă se va întâmpla asta, PSD şi PNL vor face 100% alianţă pre-electorală după europarlamentare, adică pentru prezidenţiale şi parlamentare. Acum sunt doar tatonări. Oricum, Cioloş va fi cap de listă la PNL, la europarlamentare", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Afirmaţia legată de liderul REPRR Dacian Cioloş a fost primită cu scepticism de unii dintre cei care au comentat la postarea sa de pe Facebook, însă Lăzăroiu s-a arătat gata să pună pariu în acest sens.

"Pot să pun mulţi bani pe predicţia cu Cioloş. Chiar mai mulţi decât pe alianţa PSD-PNL (care are şanse mari). La europarlamentare, PNL şi PSD vor merge separat. Dar Cioloş va fi cap de listă la PNL. La parlamentare va fi alianţă PNL-PSD, dar Cioloş va fi deja la Bruxelles atunci", a opinat Sebastian Lăzăroiu.