Lăzăroiu: Nu mai e niciun dubiu, Ponta a vândut PSD. Dacă găseşte o căpăţână de cal în pat, mai bine rămâne la turci

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Evenimentele de pe scena politică de astăzi sunt, în opinia fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, o dovadă clară că premierul Victor Ponta, aflat în Turcia pentru îngrijiri medicale, şi-a trădat camarazii din PSD.

1. PSD aştepta azi un mesaj de la Ponta, în ziua în care pare mai clar ca ieri că vor pierde majoritatea. Omul n-a avut altceva de zis decât că e mândru de noul Cod Fiscal, o încununare a guvernării (finalul adică, să le traduc eu).

2. Dragnea îl somează pe Ponta să se întoarcă de urgenţă, Ponta îi răspunde delegând-o în scris pe Rovana să conducă partidul.

3. Ghiţă ţipă din gură de şarpe că e lovitură de palat în ţară, dar, pentru el, niciun răvaş de la Stambul.

"Oricum e haios comportamentul de mafioţi. Toţi s-au prins că Ponta i-a vândut, dar niciunul n-are curajul să zică public asta cu subiect şi predicat. Cred că nu mai e niciun dubiu că Ponta şi-a vândut camarazii.

Dacă găseşte dimineaţa o căpăţână de cal în patul de spital, înseamnă că mai bine rămâne la turci. Nu cred că de DNA se teme mai tare decât de confraţii abandonaţi", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne