"Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut" - Halep răspunde mesajului misterios al Serenei Williams

Simona Halep după ce a cucerit titlul de la Wimbledon în 2019
Simona Halep după ce a cucerit titlul de la Wimbledon în 2019 (Facebook/simonahalep)

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj, în ciuda faptului că sportiva din România susţine în continuare că este nevinovată de acuzaţiile care i se aduc, a fost criticată şi atacată de mai multe foste adversare de pe teren, printre care Serena Williams.

Mai exact, campioana din SUA a scris, la scurt timp după decizia anunţată de Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (International Tennis Integrity Agency / ITIA), un mesaj scurt şi misterios, care a generat o serie de interpretări.

“8 este un număr mai bun”, a scris Serena Williams, care a fost învinsă de Halep în finala de la Wimbledon din 2019.

La câteva zile, într-un interviu acordat Front Office Sports, Halep le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o în ultimele zile (Serena Williams, Nicole Gibbs, Eugenie Bouchard, Danielle Collins etc.).

“Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a afirmat Halep, citată de HotNews.ro.

Potrivit site-ului citat, fanii tenisului s-au întrecut în supoziţii în ceea ce priveşte mesajul americancei, iar mulţi dintre ei sunt de părere că Serena face aluzie la finala pierdută categoric la Wimbledon (în 2019, scor 2-6, 2-6) împotriva Simonei Halep.

Dacă s-ar fi impus în ultimul act de la All England Club, Williams ar fi ajuns la opt titluri pe iarba londoneză.