"Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut" - Halep răspunde mesajului misterios al Serenei Williams

Simona Halep după ce a cucerit titlul de la Wimbledon în 2019 (Facebook/simonahalep)
Andrei Popescu
19.09.2023

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj, în ciuda faptului că sportiva din România susţine în continuare că este nevinovată de acuzaţiile care i se aduc, a fost criticată şi atacată de mai multe foste adversare de pe teren, printre care Serena Williams.

Mai exact, campioana din SUA a scris, la scurt timp după decizia anunţată de Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (International Tennis Integrity Agency / ITIA), un mesaj scurt şi misterios, care a generat o serie de interpretări.

“8 este un număr mai bun”, a scris Serena Williams, care a fost învinsă de Halep în finala de la Wimbledon din 2019.

La câteva zile, într-un interviu acordat Front Office Sports, Halep le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o în ultimele zile (Serena Williams, Nicole Gibbs, Eugenie Bouchard, Danielle Collins etc.).

“Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a afirmat Halep, citată de HotNews.ro.

Potrivit site-ului citat, fanii tenisului s-au întrecut în supoziţii în ceea ce priveşte mesajul americancei, iar mulţi dintre ei sunt de părere că Serena face aluzie la finala pierdută categoric la Wimbledon (în 2019, scor 2-6, 2-6) împotriva Simonei Halep.

Dacă s-ar fi impus în ultimul act de la All England Club, Williams ar fi ajuns la opt titluri pe iarba londoneză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor