JO 2012: Gimnasta Larisa Iordache nu va evolua decât la paralele

Larisa Andreea Iordache evoluând la sol la Campionatele europene de gimnastică feminină de la Bruxelles, 13 mai 2012. (JOHN THYS / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
26.07.2012

Gimnasta română Larisa Iordache, unul dintre atuurile echipei României la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, s-a accidentat şi nu va evolua decât la paralele, după cum a declarat Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică al ţării noastre.

Larisa Iordache suferă de fasciită plantară, acuzând dureri la călcâie, produse în urma aterizărilor, şi este tratată într-o clinică din Satul Olimpic.

"Ea a greşit. La început a resimţit dureri minore, dar nu a spus pentru a participa la Jocurile Olimpice. O durea din când în când, dar punea gheaţă şi îi trecea. Uite, ca nu i-a mai trecut acum. Asta este, ne vom descurca doar cu ceva avem la Londra, iar Larisa va face numai paralelul", a declarat Bellu la Antena 1.

Lotul feminin este format din Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Diana Bulimar, Larisa Iordache şi Diana Chelaru, în timp ce Raluca Haidu este rezerva aflată acasă.

Larisa Iordache este una dintre piesele de bază al echipei feminine şi era cotată cu şanse la medalii în concursul individual compus. După cum a declarat Nadia Comăneci, într-un interviu acordat AGERPRES, Larisa Iordache avea şanse mari la individual compus şi sol, dar şi la bârnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor