Jaqueline Adina Cristian a câştigat turneul ITF de la Sharm El Sheikh (Egipt)

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Adina Cristian
Jucătoarea română de tenis Jaqueline Adina Cristian (Jaqueline Adina Cristian/facebook)
Epoch Times România
22.09.2015

Tenismana română Jaqueline Adina Cristian a afirmat că este pe drumul cel bun către înalta performanţă, după ce s-a impus în turneul ITF de la Sharm El Sheikh (Egipt), informează FR Tenis.

"Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine. În primul rând, îmi dă încredere, îmi arată că nu muncesc degeaba în fiecare zi şi că sunt pe drumul cel bun către înalta performanţă.. Ştiu că mai am foarte mult de învăţat, dar am încredere că pot să ajung acolo unde mi-am propus", a declarat Jaqueline.

Jaqueline va pleca să se antreneze în Statele Unite ale Americii, pe timpul sezonului de iarnă.

În vârstă de 17 ani, Jaqueline Adina Cristian (1.234 WTA) a reuşit să câştige finala turneului ITF de la Sharm El Sheikh (Egipt), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, cu scorul 6-4, 6-1 impunându-se în ultimul act al competiţiei în faţa sud-africancei Madrie Le Roux (953 WTA şi cap de serie nr. 8).

Este primul titlul, la simplu, la seniori, pe care îl cucereşte jucătoarea din ţara noastră. Ea mai are în palmares alte două trofee, dar la proba de dublu (anul acesta, la Arad, alături de Gabriela Ruse, şi în 2013, la Balş, alături de Raluca Platon).

În proba de dublu a turneului din Egipt, Jaqueline şi partenera sa, britanica Freya Christie, au ajuns până în finală, fiind învinse de dublul Jiaxi Lu (China)/Brenda Njuki (Suedia), cu scorul de 4-6, 7-6 (4), 10-5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor