Ioan Oltean (PDL): Moţiunea de cenzură nu are nicio soartă pozitivă

Epoch Times România
18.04.2012

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) crede că moţiunea de cenzură a Opoziţiei "nu are nicio soartă pozitivă".

"Este un demers constituţional pe care (n.r. - parlamentarii Opoziţiei) îl fac pentru a-şi reaminti că au calitatea de deputaţi şi senatori, dar sunt la fel de convinşi ca şi noi că nu are nici o soartă pozitivă această moţiune de cenzură. Suntem absolut convinşi că votul în favoarea moţiunii va fi insuficient ca Guvernul Ungureanu să fie demis", a declarat miercuri Ioan Oltean.

El a susţinut că "din toate datele statistice rezultă clar că Puterea are în Parlament majoritatea care îi conferă liniştea necesară înaintea acestei moţiuni".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că miercuri după-amiază parlamentarii Opoziţiei vor depune moţiunea de cenzură.

Pe de altă parte, referindu-se la plecarea, miercuri, din PDL a deputaţilor Valentin Rusu şi Gheorghe Hogea la grupul deputaţilor liberali, Ioan Oltean a subliniat ca el contează pe "responsabilitatea şi maturitatea tuturor parlamentarilor care de trei ani se află în sfera Puterii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor