Interpretare de excepţie la "Vocea Rusiei Junior". O copila din Moldova a cântat piesa "Lupii" în limba română

Iuliana Beregoi
Iuliana Beregoi (Captura Youtube)

O copilă de 12 ani din Republica Moldova, Iuliana Beregoi, s-a remarcat printr-o interpretare de excepţie la finala "Vocea Rusiei Junior" a piesei "Lupii", în limba română.

Potrivit Adevărul, în cadrul finalei show-ului rusesc, Iuliana Beregoi a ales să interpreteze în limba română melodia „Lupii”, în versiunea Addei, inspirată din folclorul românesc.

Copila a urcat pe scenă purtând un costum naţional stilizat, iar interpretarea sa a cucerit atât publicul, cât şi juriul, fiind aplaudată şi acompaniată de cei prezenţi în sală.

Din păcate, Iuliana Beregoi nu a ajuns în confruntarea finală, însă rămâne cu experienţa unei seri în care a fost aclamată şi aplaudată de publicul rusesc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură