Interlopul care a lovit-o brutal pe salvamontista din Straja, trimis la "Beciul Domnesc"

Interlopul recidivist care a lovit o tânără salvamontistă până a trimis-o leşinată la podea, în timp ce prietenul său jandarm a asistat pasiv la incident, a fost trimis la "Beciul Domnesc".
(Captură Foto)

Acuzat de lovire şi alte violenţe, Sorin Constantin Palesică, bărbatul care a lovit cu brutalitate o salvamontistă de 21 de ani într-un bar din staţiunea Straja, judeţul Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia luată de magistraţii Judecătoriei Petroşani nu este însă definitivă şi poate fi atacată în termen de 48 de ore.

Potrivit Agerpres, împotriva lui Constantin Palesică au depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor şi certificate medico-legale din care reiese că au nevoie de îngrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste riscă o pedeapsă ce poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condiţiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist.

Individul care, reamintim, a lovit sâmbătă dimineaţă o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja, în timp ce se afla la o petrecere, a fost condamnat în 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat în 2013.

Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconştienţă, de un echipaj SMURD, iar duminică a revenit acasă.