Întâmplări bizare / Nepot al lui Jimmy Carter moare la 28 de ani. Motivul este încă neclar

Fostul preşedinte american Jimmy Carter le-a declarat duminică enoriaşilor unei biserici din Georgia că nepotul său, Jeremy Carter, a murit, la numai câteva zile după ce a declarat că a scăpat de cancer.
Fostul preşedinte american Jimmy Carter.
Fostul preşedinte american Jimmy Carter. (ASHRAF SHAZLY / AFP / Getty Images)

În faţa aceleiaşi mulţimi, Carter, în vârstă de 91 de ani, a declarat recent că a scăpat de cancer datorită unei operaţii şi a unor medicamente de ultimă oră.

Duminică, Carter a întârziat aproximativ 25 de minute la biserica baptistă Maranatha din oraşul Plains, fiind pentru prima dată când s-a întâmplat acest lucru, conform ziarului Atlanta Journal Constitution.

Fostul preşedinte a explicat că nepotul său în vârstă de 28 de ani nu s-a simţit bine şi s-a întins pentru a dormi puţin la casa familiei sale din Peachtree City, la sud de Atlanta.

Mama lui Jeremy Carter a descoperit ulterior că inima fiului ei încetase să mai bată. Familia a încercat să îl resusciteze şi apoi l-au transportat pe tânăr de urgenţă la spital, unde doctorii au încercat să facă acelaşi lucru, dar fără succes.

Jeremy Carter – fiul lui Annette şi Jeff Carter, cel mai mic băiat al fostului preşedinte american – a fost declarat mort duminică dimineaţa.

Cauza morţii nepotului lui Jimmy Carter este încă necunoscută.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe