În Moldova, o platformă de muzică on-line

(photos.com)

Librăria on-line Bestseller.md, împreună cu Casa de muzică "Sens Muzic" au creat, în Republica Moldova, o platformă de muzică on-line, unde toţi vor putea să cumpere, în mod legal, un album sau o piesă muzicală. Potrivit "Infotag", platforma conţine albumuri de muzică a diverşilor interpreţi, clipuri video.

De aici, de asemenea, se va putea descărca orice informaţie. Un CD în format digital, cu o calitate înaltă a sunetului, costă 39 de lei, iar o piesă - 4 lei. Directorul Bestseller.md, Ion Bargan, consideră că "lansarea platformei de muzică este o evoluţie firească a librăriei on-line, deoarece conţinutul muzical se încadrează perfect în preferinţele iubitorilor de cărţi şi reviste.

Directorul general "Sens Music", Vlad Costandoi, crede ca "prima platforma on-line de muzică este un proiect necesar şi util pentru piaţa de muzică din Republica Moldova. "Este un proiect, care oferă actorilor din industria muzicală locală o altă formă de promovare şi monetizare a creaţiilor proprii", a spus el.