Hilde Brandl: Singurul obiectiv major al guvernării PSD-ALDE a fost să-şi scoată gulerele albe din puşcărie

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti, Hilde Brandl, a acuzat guvernarea PSD-ALDE că sigurul obiectiv major pe care l-a avut a fost "să-şi scoată gulerele albe din puşcărie", chiar dacă acest lucru a însemnat "umplerea străzilor cu infractori periculoşi".

"În prezent, peste 7.000 de violatori, tâlhari şi criminali umblă liberi pe străzile din România, iar peste 2.000 dintre aceştia sunt liberi pentru că au fost scoşi din puşcărie din cauza Recursului Compensatoriu promovat de guvernele PSD - ALDE. De când a intrat în vigoare Recursul Compensatoriu, sute de condamnaţi penal pentru tâlhărie, viol şi crimă au ieşit din puşcărie şi au comis fapte grave, ultimul exemplu fiind chiar bătaia interlopilor din Piaţa Constituţiei, când o persoană a fost ucisă. PSD şi ALDE încearcă acum să se delimiteze de această decizie, însă în realitate aceasta arată singurul obiectiv major pe care l-a avut această guvernare: să-şi scoată gulerele albe din puşcărie, chiar dacă asta a însemnat umplerea străzilor cu infractori periculoşi", a declarat Hilde Brandl.

Liderul PNL i-a reproşat premierului Viorica Dăncilă că, deşi a vorbit despre înăsprirea pedepselor după tragedia de la Caracal, nu a luat însă nicio decizie în acest sens, "ba chiar refuză în mod constant să abroge Recursul Compensatoriu".

"De aceea, este obligatoriu ca acest guvern prietenos cu infractorii să plece acasă cât mai repede, pentru a veni o administraţie care să pună pe primul plan viaţa şi siguranţa românilor. În orice caz, crimele, violurile şi tâlhăriile comise de infractorii scoşi din puşcărie de PSD – ALDE ar fi un motiv suficient pentru ca socialiştii să plece acasă", a precizat Hilde Brandl.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne