Hilde Brandl: Pesediştii au intrat în zodia halatelor albe cu închidere la spate

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Spectacolul antieuropean pus în scenă de pesedişti în această săptămână i-a lovit în final în faţă, în ciuda uriaşului efort logistic, uman şi mediatic, a declarat duminică, pentru Epoch Times, liderul PNL Hilde Brandl.

"Mesajele de ură din această săptămână au avut ca scop principal trezirea în propriul lor electorat a celor mai nefericite instincte politice. În această săptămână, Liviu Dragnea a încercat să pună în opoziţie 'europenii' de la Sibiu cu 'românii' de la Iaşi şi pe 'trădătorii' din opoziţie cu 'patrioţii' pesedişti. Nu i-a ieşit. Nu i-a ieşit pentru că majoritatea dintre noi am înţeles că pesediştii nu sunt nici patrioţi şi nici nu gândesc româneşte. Nu i-a ieşit pentru că bunul simţ, bunătatea şi înţelepciunea românilor a funcţionat şi acum, astfel că mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sancţiona derapajele democratice ale PSD, devenit între timp caricatura unui partid care doreşte să conducă o ţară cu mână forte", a afirmat Hilde Brandl.

Şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti l-a dat exemplu negativ pe Nicoale Bacalbaşa, care s-a urcat pe scena mitingului PSD din Galaţi într-un halat alb de medic.

“Prezenţa domnului Bacalbaşa pe scenă la Galaţi în halat medical alb simbolizează foarte bine starea acestui partid care pare a fi astăzi nu doar o vulnerabilitate pentru România, ci şi o ameninţare la adresa sănătăţii mintale a propriilor lideri. Din păcate pentru pesedişti, boala de care suferă nu se tratează medical, ci cu Codul penal”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne