Hilde Brandl: Pesediştii au intrat în zodia halatelor albe cu închidere la spate

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Spectacolul antieuropean pus în scenă de pesedişti în această săptămână i-a lovit în final în faţă, în ciuda uriaşului efort logistic, uman şi mediatic, a declarat duminică, pentru Epoch Times, liderul PNL Hilde Brandl.

"Mesajele de ură din această săptămână au avut ca scop principal trezirea în propriul lor electorat a celor mai nefericite instincte politice. În această săptămână, Liviu Dragnea a încercat să pună în opoziţie 'europenii' de la Sibiu cu 'românii' de la Iaşi şi pe 'trădătorii' din opoziţie cu 'patrioţii' pesedişti. Nu i-a ieşit. Nu i-a ieşit pentru că majoritatea dintre noi am înţeles că pesediştii nu sunt nici patrioţi şi nici nu gândesc româneşte. Nu i-a ieşit pentru că bunul simţ, bunătatea şi înţelepciunea românilor a funcţionat şi acum, astfel că mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sancţiona derapajele democratice ale PSD, devenit între timp caricatura unui partid care doreşte să conducă o ţară cu mână forte", a afirmat Hilde Brandl.

Şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti l-a dat exemplu negativ pe Nicoale Bacalbaşa, care s-a urcat pe scena mitingului PSD din Galaţi într-un halat alb de medic.

“Prezenţa domnului Bacalbaşa pe scenă la Galaţi în halat medical alb simbolizează foarte bine starea acestui partid care pare a fi astăzi nu doar o vulnerabilitate pentru România, ci şi o ameninţare la adresa sănătăţii mintale a propriilor lideri. Din păcate pentru pesedişti, boala de care suferă nu se tratează medical, ci cu Codul penal”.