Hideki Matsuyama a cucerit turneul de Mare Şlem la golf de la Augusta (Statele Unite)

Matsuyama a ieşit învingător în cea de-a 85-a ediţie a Mastersului de la Augusta, devenind primul japonez care s-a impus într-un turneu de asemenea anvergură.
Jucătorul nipon de golf Hideki Matsuyama.
Jucătorul nipon de golf Hideki Matsuyama. (Getty Images)

Hideki Matsuyama a intrat în posesia unui cec în valoare de două milioane de dolari, după ce a reuşit o performanţă superbă - cucerirea turneului de Mare Şlem la golf de la Augusta (Statele Unite), potrivit AFP.

Hideki (29 de ani) a fost urmărit îndeaproape de americanul Will Zalatoris, care a terminat pe doi, acesta din urmă apropiindu-se ameninţător, pe final, la o singură lovitură distanţă de nipon.

O diferenţă minimă, dar de ajuns pentru ca sportivul din ţara Soarelui Răsare să-şi adjudece al şaselea trofeu al carierei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport