Handbal masculin: CSU Politehnica vizează un loc de cupă europeană

(JAVIER SORIANO / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
29.08.2012

Ioan Silviu Doboşi, preşedintele echipei masculine de handbal CSU Politehnica, a afirmat că obiectivul echipei pentru viitorul sezon oficial este clasarea pe un loc de cupă europeană. "Vrem să începem campionatul fără să pierdem în vreuna din primele 5 etape; aceste jocuri ar fi decisive pentru ceea ce ne-am propus, un loc de cupă europeană" a declarat Doboşi.

La rândul său, antrenorul principal al violeţilor, Nedeljko Vuckovic, îşi doreşte o creştere a calităţii jocului elevilor săi, cu prilejul "Cupei Politehnica" de vineri, 31 august şi sâmbătă, 1 septembrie. Tehnicianul sârb crede că apărarea a ajuns la 90% din eficienţă, în vreme ce atacul este undeva la 50%. "Se vede un progres în jocul nostru, dar mai avem de lucru, iar la Cupa Poli putem să exersăm" a spus Vuckovic, la conferinţa de presă dinaintea turneului.

Interul Andrei Grasu, revenit în această vară la Timişoara, a spus că a regăsit acceaşi atmosferă bună la gruparea bănăţeană, ceea ce-i oferă posibilitatea readaptării rapide. "Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine la acest turneu. Victoriile aduc un moral bun şi avem nevoie să fim cât mai pozitivi înainte de începerea turului" a mai spus Andrei Grasu.

Tradiţionalul turneu de la Timişoara reuneşte echipe din campionatul intern, dar şi grupări din Ungaria şi Serbia. Un moment aparte se va derula sâmbătă seara, înaintea ultimei partide a Politehnicii, când va fi prezentarea oficială a lotului.

Programul turneului "Cupa Politehnica":

Vineri, 31 august:

Energia Tg. Jiu - Proleter Zrenjanin (ora 17,00) şi CSU Politehnica - Kecskementi KSE (ora 19,00)

Sâmbătă, 1 septembrie:

Energia Tg. Jiu - Kecskementi KSE (ora 10,00) şi CSU Politehnica - Proleter Zrenjanin (ora 12,00). După amiază: Proleter Zrenjanin - Kecskementi KSE (ora 17,00) şi CSU Politehnica - Energia Tg. Jiu (ora 19,00).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor