Handbal: CSM Triumf a învins naţionala de tineret a Macedoniei cu 29-23 în turneul de la Călăraşi

CSM Triumf Călăraşi a învins naţionala de tineret a Macedoniei cu scorul de 29-23, în primul meci al turneului internaţional de handbal masculin ce a început vineri la Sala polivalentă din municipiul Călăraşi.
. (FRANCK FIFE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
30.03.2012

CSM Triumf Călăraşi a învins naţionala de tineret a Macedoniei cu scorul de 29-23, în primul meci al turneului internaţional de handbal masculin ce a început vineri la Sala polivalentă din municipiul Călăraşi.

În al doilea meci al zilei, Dinamo Municipal Călăraşi va întâlni naţionala de tineret a României.

"A fost un meci frumos pentru această primă partidă. Două echipe interesante cu juniori de perspectivă. Un plus de valoare pentru echipa călărăşeană, cu faze foarte frumoase create de ambele părţi. A fost un meci de handbal plăcut privirii şi apreciat de spectatori. Sperăm ca şi cea de-a doua partidă să fie la fel de antrenantă şi spectacolul să fie de asemenea asigurat. Ne bucurăm că putem să avem la Călăraşi un handbal de calitate" a declarat pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Călăraşi, Marius Dumitrescu.

În perioada 30 martie - 1 aprilie, Sala polivalentă din municipiul Călăraşi găzduieşte în premieră un turneu internaţional de handbal masculin, cu participarea naţionalei de tineret a României, naţionalei de tineret a Macedoniei, echipelor Dinamo Municipal Călăraşi şi CSM Triumf Călăraşi.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Călăraşi, Consiliul Judeţean Călăraşi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Călăraşi, Clubul Sportiv Călăraşi la iniţiativa Asociaţiei Judeţene de Handbal Călăraşi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor