Handbal. Cristina Neagu alături de Mihai Popescu - sportivii laureaţi ai anului 2016

Cei doi sportivi români au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai acestui an, conform votului exprimat de antrenorii din Liga naţională feminină şi masculină.
Handbalista română Cristina Neagu
Handbalista română Cristina Neagu (Cristina Neagu/facebook)

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de specialitate, interul stânga de la Buducnost Podgorica, Cristina Neagu (28 ani) şi portarul lui Saint Raphael, Mihai Popescu (31 ani) au fost aleşi drept cei mai buni handbalişti ai anului 2016.

Alături de căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, a fost desemnată şi cea mai bună handbalistă română din Liga Naţională în persoana Paulei Ungureanu (CSM Bucureşti), în timp ce suedeza Isabelle Gulden (CSM Bucureşti) a câştigat ancheta pentru cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională.

La masculin, extrema Andrei Mihalcea, de la HC Odorhei, a primit sufragiile pentru cel mai bun jucător din Liga Naţională, iar iranianul Sajaad Esteki (CS Dinamo) a fost onorat cu titlul de cel mai bun handbalist străin al Ligii Naţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport