Grindeanu, către membrii PSD: Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună!

A doua zi după ce şi-a pierdut sprijinul politic al coaliţiei majoritare, premierul Sorin Grindeanu le-a transmis un mesaj membrilor PSD.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul Sorin Grindeanu i-a îndemnat pe membrii PSD să nu le fie frică să fie "de partea bună", pentru că ţara are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernare.

"Le mulţumesc primarilor şi membrilor PSD care m-au susţinut, dar şi românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forţa Partidului Social Democrat a stat şi stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernare!", a scris Grindeanu.

Reacţia premierului vine în contextul în care Guvernul său şi-a pierdut sprijinul politic al coaliţiei PSD-ALDE, pe fundalul tensiunilor dintre el şi liderul PSD Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne