"Glonţul doar l-a şters". Rănile lui Năstase nu necesitau internarea la Floreasca

Rănile pe care şi le-ar fi provocat Adrian Năstase în urma tentativei de sinucidere nu ar fi necesitat internarea sa la Spitalul Floreasca, iar transportarea lui la spital nu a fost decizia poliţiştilor, ci a unui superior, relevă unele surse.
(photos.com)
Liviu Şerbănescu
26.06.2012

Rănile pe care şi le-ar fi provocat Adrian Năstase în urma tentativei de sinucidere nu ar fi necesitat internarea sa la Spitalul Floreasca, iar transportarea lui la spital nu a fost decizia poliţiştilor, ci a unui superior, relevă unele surse citate de "România liberă".

"Unii dintre cei mai pricepuţi specialişti de pe tură, dr. Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa, au fost trimişi la faţa locului, iar când s-au întors în staţia de Ambulanţă li s-a interzis să vorbească. Atât au apucat să ne spună - că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune", a povestit unul dintre medicii pe Ambulanţă.

Tentitativa de sinucidere a lui Adrian Năstase ridică multe semne de întrebare, mai întâi de toate nimeni din exteriorul locuinţei fostului premier nu a auzit zgomotul provocat de pistolul folosit de Năstase şi nimeni nu a putut să precizeze ora exactă la care fostul premier a apăsat pe trăgaci.

Şi ar mai fi şi alte întrebări legate de cazul Adrian Năstase:

Cine a sunat după ambulanţă? Medicii sosiţi la faţa locului au declarat că au fost chemaţi pentru un bărbat de 62 de ani oarecare, care ar avea lipotimie.

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a precizat că a vorbit cu Adrian Năstase la telefon şi că a simţit că ar fi ceva în neregulă, de aceea a trimis o abulanţă la el.

- Ce îngrijiri medicale a primit Adrian Năstase la locuinţa sa? Când a fost scos pe targă din locuinţă, Năstase avea un fular în jurul gâtului. A doua zi, procurorii au ridicat din casă o cămaşă şi un maieu pe le-a purtat Năstase când a încercat să se sinucidă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor