Gigi Becali, despre cum a făcut puşcărie: Condiţiile mi le-am făcut eu. Miliţianul îmi mătura în celulă

Cunoscut pentru "aroganţele" sale, Becali a rămas el însuşi chiar şi după gratii: a mâncat cu lingură şi furculiţă de aur, şi-a făcut baldachin iar gardienii îi făceau curat în celulă.
Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

În timp ce politicienii se grăbesc să facă graţieri, deplângând condiţiile grele din puşcărie, Gigi Becali povesteşte că în arest a dus-o ca un prinţ. Desigur, latifundiarul de Pipera admite că, spre deosebire de el, alţii au dus-o greu...

"Mâncam cu lingură şi furculiţă de aur", a povestit Becali, preluat de prosport.ro, la România TV, adăugând că oamenii legii (pe care îi numeşte miliţieni) erau cei care îi făceau curat în celulă.

"Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu. Al doilea pat nu exista pentru l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn.

Condiţiile mi le-am făcut eu pentru că sunt Becali şi nu putea niciun miliţian să îmi zică nimic. Mâncam cu lingură şi furculiţă de aur.

Eu ştiu că ceilalţi o duc greu. Victor (n.r. vărul său, Victor Becali) o duce greu. Sunt 14 în cameră. La mine eram 8 şi eu comandam. Ştiţi cine m-a ajutat? Numele meu m-a ajutat, Becali. Miliţianul îmi mătura în celulă. Alţii nu pot să facă asta în închisoare, a declarat Becali.

Acum, ieşit de după gratii, Gigi Becali spune că deţine o nouă funcţie, din care va încerca să se asigure că reprezentanţii legali vor respecta drepturile deţinuţilor.