Gigi Becali candidează pentru USL într-un un colegiu din Sectorul 6, al PNL

Gigi Becali (Epoch Times România)
Epoch Times România
12.10.2012

Preşedintele PNG George Becali a anunţat vineri că va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, într-un colegiu din Sectorul 6, al PNL. El a mai precizat că a purtat joi a discuţie cu liderul PDL Crin Antonescu legată de încheierea unui protocol de susţinere între PNG şi Uniunea Social Liberală.

Europarlamentarul Becali a informat că joi, după o discuţie telefonică cu preşedintele PNL Crin Antonescu, s-a decis că nu va avea loc o fuziune a PNG-PNL, varianta menţionată de el anterior, ci un protocol de susţinere între PNG şi USL.

"Voi candida sub sigla USL într-un colegiu din Sectorul 6, al PNL", a declarat George Becali.

Liderul PNG susţine că din discuţia cu Crin Antonescu a reieşit că acesta din urmă s-a consultat şi cu preşedintele PSD Victor Ponta şi că cei trei vor semna luni protocolul respectiv.

Becali nu a declarat concret dacă va candida pentru Senat sau Camera Deputaţilor, ci doar că este vorba de un colegiu din Sectorul 6.

Ulterior, Rareş Mănescu, primarul liberal al Sectorului 6, a precizat, întrebat cu cine a negociat Becali, că acesta "a avut nişte discuţii cu conducerea USL". El a susţinut că este posibil ca Becali să candideze pentru colegiul 24, din Drumul Taberei, care ar "prinde şi Ghencea".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor