Georgiana Carla Lircă, medalie de aur la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi

Sportiva română este campioană europeană la lupte în cadrul cat. 57 kg, după ce s-a impus în finală, joi, în faţa rusoaicei Anghelina Pervuhina.
Sportiva română Georgiana Carla Lircă. (Federaţia Română de Lupte/facebook)
Marius Drăgoi
18.06.2021

Georgiana Carla Lircă a obţinut o frumoasă performanţă, joi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Samokov (Bulgaria).

Reprezentanta ţării noastre a cucerit medalia de aur în cadrul cat. 57 kg după o finală cu rusoaica Anghelina Pervuhina.

Georgiana a trecut în optimi de Romaissa El Kharrubi (Franţa), în sferturi de belarusa Vladislava Kudin, iar în semifinale de turcoaica Nazar Kaya.

Luptătoarea Alexandra Voiculescu (40 kg) poate deveni la rândul ei în această seară Campioană Europeană! Alexandra va disputa finala mare a competiţiei, împotriva ucrainencei Anastasia Polska.

În primul tur, Alexandra a dispus de poloneza Martyna Oliwia Gabryl, în turul al doilea a cedat în faţa Anastasiei Polska, în turul al treilea s-a impus în faţa turcoaicei Cansu Özer, iar în semifinale a întrecut-o pe rusoaica Tana Tiuliuş.

România mai are o medalie de bronz cucerită la Europenele de cadeţi, prin Daniel Marian Sandu, în cadrul cat. 60 kg.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor