George Puşcaş, noul jucător al echipei din Serie B - 'US Citta di Palermo'

Atacantul român a semnat un contract valabil patru ani de zile pentru gruparea din Palermo, anunţul fiind făcut de conducerea clubului, miercuri, pe site-ul oficial.
Atacantul român George Puşcaş.
Atacantul român George Puşcaş. (Getty Images)

Fotbalistul român George Puşcaş (21 de ani) a părăsit 'Internazionale Milano', noua sa echipă pentru care va evolua fiind clubul sicilian de ligă secundă 'US Citta di Palermo'.

Puşcas, care a fost legitimat la gruparea milaneză în 2013, a ajuns la o înţelegere cu noua sa echipă până în 30 iunie 2022, potrivit unui comunicat al formaţiei din 'Renzo Barbera'.

"US Citta di Palermo anunţă că l-a achiziţionat cu titlul definitiv de la FC Internazionale Milano pe fotbalistul George Alexandru Puscaş", a apărut scris pe site-ul oficial.

Atacantul român va fi prezentat presei într-o conferinţă de presă miercuri după-amiază, urmând apoi să participe alături de noii săi coechipieri la şedinţa de pregătire.

Puşcaş a îmbrăcat tricoul 'Nerazzurri' doar de şapte ori, el fiind acordat în ultimele trei sezoane sub formă de împrumut echipelor Bari, Benevento şi Novara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport