"Gândiţi-vă de două ori înainte să vă vaccinaţi copiii" - Robert Malone avertizează părinţii

Dr. Robert Malone, 29 iunie 2021
Dr. Robert Malone, 29 iunie 2021 (Zhen Wang/The Epoch Times)

Dr. Robert Malone, un virolog şi imunolog care a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea tehnologiei ARNm, a emis un avertisment puternic celor care doresc să-şi vaccineze copiii împotriva COVID-19.

„Gândiţi-vă de două ori înainte de a vă vaccina copiii. Pentru că, dacă se întâmplă ceva rău, nu poţi să te întorci şi să spui „Ok, dăm procesul înapoi”, a declarat Malone pentru programul „American Thought Leaders”, al canalului EpochTV, într-un interviu a cărui primă parte a fost transmisă duminică.

Malone a mai spus: „Este clar că părinţii ar trebui să se gândească de două ori la vaccinarea copiilor lor”, adăugând că pot apărea efecte adverse grave şi pot fi „atât de grave încât să necesite spitalizare”.

Malone a remarcat că, în ceea ce priveşte miocardita sau inflamaţia muşchiului inimii, „există şanse mari ca, dacă copilul se vaccinează, să nu fie afectat vizibil, să nu prezinte simptome clinice — [dar] să aibă leziuni subclinice”.

Citiți și Defenestrarea lui Robert Malone

„Dar întrebarea este, vrei să te joci de-a statistica pe copilul tău? Pentru că dacă tragi lozul necâştigător şi corpul copilului dvs. este deteriorat, majoritatea acestor lucruri, dacă nu toate, sunt ireversibile. Nu există nicio modalitate de a le repara”, a spus el. „Primesc aceste e-mailuri tot timpul: „Doctore, ce putem face? S-a întâmplat asta sau cealaltă”.

El a indicat informaţiile adunate pe site-ul său, care includ o listă de studii evaluate de colegi referitoare la efectele adverse ale vaccinului COVID-19 la copii, principală fiind miocardita. Site-ul web include, de asemenea, o colecţie de rapoarte de efecte adverse, precum şi rapoarte ale unor decese ale comunităţii pediatrice, transmise la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS).

„Sunt acolo link-uri către baza de date VAERS şi, dacă mergeţi pe ele, puteţi vedea raportul VAERS real, care a fost depus de un medic, care descrie ce s-a întâmplat”, a spus Malone. „Puteţi lua propria decizie - pentru a stabili dacă problemele respective sunt legate sau nu de vaccin. Toate aceste date sunt acolo.”

Avertismentul lui Malone survine după ce a emis o declaraţie, pregătită la mijlocul lui decembrie 2021, adresată părinţilor, în care spunea că, în ceea ce priveşte vaccinurile COVID-19 pe bază de ARNm, „va fi injectată o genă virală în celulele copiilor”, care „obligă organismul copilului să producă proteine spike - ce sunt toxice.”

„Aceste proteine ​​cauzează adesea leziuni permanente în organele vitale ale copiilor, inclusiv creier şi sistemul nervos, inimă şi vasele de sânge, inclusiv cheaguri de sânge, sistemul reproductiv. În plus, acest vaccin poate declanşa schimbări fundamentale în sistemul lor imunitar.”

Malone se opune ferm obligativităţii vaccinării împotriva COVID-19 pentru copii. El este director ştiinţific şi pentru The Unity Project, o mişcare care se opune obligativităţii vaccinării COVID-19 pentru copiii din clasa a XII-a (K-12).

„Poziţia proiectului Unity este una bazată pe logica consimţământului informat versus vaccinarea forţată – că impunerile nu ar trebui să aibă loc”, a spus Malone pentru EpochTV. „Statul nu ar trebui să se impună asupra familiei. Deciziile aparţin la nivelul părinţilor nu la nivelul statului sau al consiliului şcolar. Consiliile şcolare, şcolile şi profesorii nu au dreptul să înţeleagă şi să obţină informaţii medicale despre elevii lor, este oricum ilegal. Cu toate acestea, acest lucru are loc frecvent. Elevii sunt hărţuiţi dacă nu se vaccinează.”

Malone este, de asemenea, preşedintele Alianţei Internaţionale a Medicilor şi Oamenilor de Ştiinţă în Medicină – un grup de 16.000 de profesionişti care au semnat o declaraţie care susţine că „nu ar trebui supuşi vaccinării forţate” copiii sănătoşi.

„Impunerile sunt ilegale pe baza Codului de la Nuremberg, Acordului Helsinki, Raportului Belmont”, a spus Malone. „Vaccinurile continuă să fie produse fără licenţă, sunt disponibile doar prin autorizaţie de utilizare de urgenţă... Acestea nu sunt produse licenţiate şi sunt impuse asupra copiilor dvs. şi au riscuri asociate. Iar mass-media, prin cenzura sa, şi Big Tech vă blochează capacitatea de a afla chiar şi care sunt aceste riscuri. Astfel, puteţi lua singuri o decizie informată pentru copiii dvs. Aceasta este o crimă uriaşă în opinia mea.”

În prezent, în Statele Unite sunt disponibile două vaccinuri COVID-19 cu tehnologie ARNm sub autorizaţie de utilizare de urgenţă (EUA) - unul de la Pfizer-BioNTech şi celălalt de la Moderna.

Vaccinul Pfizer-BioNTech, comercializat sub numele de Comirnaty, este singurul care a fost aprobat de Administraţia SUA pentru Alimente şi Medicamente (FDA) pentru persoanele de 16 ani şi peste.

Aprobarea este doar pentru dozele de vaccin Pfizer COVID-19 produse în viitor, conform documentelor FDA, în timp ce oferta existentă de vaccinuri COVID-19 produsă de Pfizer-BioNTech în Statele Unite continuă să fie administrată sub o utilizare de urgenţă actualizată.

FDA a acordat utilizarea de urgenţă a vaccinului COVID-19 de la Pfizer-BionNTech pentru cei cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani în mai 2021 şi pentru copiii cu vârsta între 5 şi 11 ani în octombrie 2021.

California, în octombrie 2021, a devenit primul stat care a impus vaccinuri împotriva COVID-19 copiilor, urmat de Louisiana în decembrie 2021. Ambele state au declarat că vor aplica impunerea doar dacă FDA autorizează pe deplin vaccinurile pentru copii.

Vaccinul Pfizer rămâne singurul tratament împotriva COVID-19 disponibil pentru persoanele sub 18 ani în Statele Unite. În octombrie 2021, FDA a amânat o decizie privind acordarea unei autorizaţii de urgenţă pentru cei cu vârsta cuprinsă între 12 şi 17 ani pentru vaccinul Moderna, spunând că are nevoie de mai mult timp pentru a revizui în continuare riscul vaccinului pentru miocardită în această populaţie.

Epoch Times a contactat Pfizer-BioNTech şi FDA pentru comentarii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură