Furtuna puternică de sâmbătă a făcut o victimă. Fetiţă de 5 ani ucisă de un copac căzut

foto
foto (G4Media)

Furtuna puternică de sâmbătă a făcut ravagii în zona Valea Ilvei. Un copac smuls de furtună a căzut peste trei persoane în comuna Lunca Bradului, iar una dintre victime, o fetiţă de circa 5 ani, şi-a pierdut viaţa în urrma acestui incident, informează ISU Mureş.

La locul accidentului au intervenit pompieri militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureş, SMURD Deda şi două ambulanţe SAJ.

„În urma recunoaşterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr, preluată de ambulanţă SAJ, o fetiţă de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral şi de şold conştientă, preluată de ambulanţă SMURD şi o altă fetiţă de aproximativ 5 ani surprinsă sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis. Din nefericire aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat ISU Mureş, citat de G4Media

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a trimis o echipă de cercetare la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt. Din primele cercetări a reieşit că un copac a căzut peste fetiţe în timp ce ele se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei.

„Echipajul medical aflat la faţa locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, faţă de minora de 5 ani, a fost declarat decesul”, a transmis IPJ Mureş.