Fotbal: Traore Lacina se simte bine la prima echipă a lui CFR Cluj

Epoch Times România
20.03.2009

Atacantul ivorian al echipei CFR Cluj, Traore Lacina (23 de ani), a declarat pentru site-ul clubului că se simte bine la prima echipă şi aşteaptă să demonstreze ce poate.

"Mă simt foarte bine şi sunt bucuros că am ocazia de a fi aici, la CFR 1907 Cluj, şi în România. Am jucat mult pentru echipa a doua a clubului şi acest lucru face promovarea în primul lot cu mult mai importantă pentru mine. Este un sentiment foarte plăcut!", a mărturisit fotbalistul transferat anul trecut de la Stade Abidjan.

"Antrenamentele decurg bine, am intrat în normal de-acum şi ne pregătim pentru etapele care urmează. Deşi e mai dificil pentru mine, fiind prima oară când mă aflu la acest nivel, sunt în regulă şi fac tot posibilul să mă ridic la cerinţele şi aşteptările celorlalţi", a spus jucătorul.

"Cel mai bine mă înţeleg cu Yssouf Kone, dar vorbesc şi cu ceilalţi. Înainte de toate suntem prieteni şi apoi colegi. Nu poate fi vorba de probleme de integrare", a adăugat el.

Traore Lacina este încântat de suporteri: "Nu am mai văzut aşa atmosferă până acum şi sper să continue să ne fie alături şi să ne încurajeze. Le promit că voi juca fotbal şi că îmi voi aduce aportul la rezultatul final al partidelor în care voi evolua!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor