Fotbal: "Şepcile roşii", învinse de Kuban Krasnodar la inaugurarea Cluj Arena

. (Robert Prezioso / Getty Images)
Epoch Times România
12.10.2011

Echipa rusă Kuban Krasnonar, antrenată de Dan Petrescu, a învins cu scorul de 4-0 (2-0) formaţia Universitatea Cluj, într-un meci amical de fotbal disputat marţi seara, cu ocazia inaugurării noului stadion din Cluj-Napoca.

Onoarea marcării primului gol pe Cluj Arena i-a revenit mijlocaşului rus Vladislav Kulik, care a deschis scorul în minutul 9. Oaspeţii şi-au majorat avantajul în minutul 26, în urma reuşitei atacantului Serghei Davidov, acelaşi jucător reuşind dubla după pauză (min.59). În minutul 74, Kuban măreşte la patru goluri diferenţa pe tabela de marcaj, graţie reuşitei lui Vladislav Rijkov.

În minutul 43 al întâlnirii a fost introdus în joc fostul jucător al "şepcilor roşii" Cristi Pojar (44 ani), care a disputat cu această ocazie meciul de retragere, numele său fiind scandat la pauză de întreg stadionul.

Partida dintre U Cluj şi Kuban Krasnodar a fost precedată de câteva momente speciale, organizate cu ocazia inaugurării noii arene, între care şi o paradă a fostelor glorii ale clubului clujean, care au şi fost premiate cu această ocazie.

Noul stadion din Cluj-Napoca, de categoria Elite, are o capacitate de 30.335 locuri şi poate găzdui, pe lângă meciuri de fotbal şi rugby, şi concursuri de atletism, costul total al lucrărilor de construcţie ridicându-se la 36 milioane euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor