Fotbal: Schalke i-a recuperat pe Farfan şi Metzelder

(Jan Kruger / Getty Images)
Epoch Times România
29.08.2012

Atacantul peruan Jefferson Farfan şi fundaşul Christoph Metzelder, ambii perturbaţi de accidentări, au reluat antrenamentul colectiv cu Schalke 04, a anunţat clubul german de fotbal, la care evoluează şi Ciprian Marica.

Farfan, care a avut probleme la un genunchi, şi Metzelder, la muşchii aductori, au ratat ultimele două meciuri ale clubului din Gelsenkirchen: jocul din Cupa Germaniei, încheiat cu o victorie (5-0) în faţa echipei de divizia a 3-a Saarbrucken, şi meciul terminat la egalitate (2-2), duminică, la Hanovra, în deschiderea noului sezon.

Antrenorul Huub Stevens l-ar putea recupera şi pe mijlocaşul ofensiv spaniol Jose Manuel Jurado (probleme la genunchi) pentru primul meci disputat pe teren propriu în acest sezon, sâmbătă, împotriva lui Augsburg.

Mai rămân de recuperat mijlocaşul Marco Hoeger (problemă musculară) şi fundaşul dreapta spaniol Sergio Escudero (probleme la o gleznă), în timp ce atacantul nigerian Chinedu Obasi se află în continuare în refacere după o operaţie suferită la o tibie.

În Liga Campionilor, Schalke 04, locul 3 în Bundesliga în sezonul 2011-2012, îşi va cunoaşte viitorul în Liga Campionilor joi, când va avea loc tragerea la sorţi a grupelor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor