Fotbal - Scandalul Calcioscommesse: Stefano Mauri, eliberat din închisoare

Stefano Mauri, căpitanul echipei Lazio. (foto arhivă) (ALBERTO PIZZOLI / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
05.06.2012

Stefano Mauri, căpitanul echipei Lazio, a fost eliberat din închisoare, dar se află sub arest la domiciliu, după ce a fost interogat luni în scandalul Calcioscommesse, legat de pariuri şi trucarea de meciuri în campionatul italian de fotbal, transmite AP.

Mauri se afla după gratii din data de 28 mai, sub suspiciunea de fraudă sportivă şi asociere frauduloasă, alături de Omar Milanetto, fost jucător la Genoa, în prezent la echipa Padova (Serie B), plasat de asemenea sub aresta la domiciliu.

Judecătorul Guido Salvini a afirmat că elementele apărării lui Mauri sunt "abia plauzibile", dar nu mai este cazul reţinerii sale după audiere.

Ambii jucători au fost arestaţi pentru implicarea lor în meciurile suspecte din sezonul trecut dintre Lecce şi Lazio, respectiv Lazio şi Genoa.

Salvini a mai spus că, în urma interogatoriilor, "nori negri" se află şi deasupra meciului dintre Genoa şi concitadina Sampdoria, chiar dacă acest meci nu este investigat în mod oficial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor