Fotbal: Sabella crede că Argentina merita să câştige la Bucureşti

Antrenorul Alejandro Sabella.
Antrenorul Alejandro Sabella. (ALEJANDRO PAGNI / AFP / Getty Images)

Selecţionerul Alejandro Sabella a declarat că echipa de fotbal a Argentinei merita să câştige meciul amical cu România, încheiat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

''Am fost superiori echipei României. În prima repriză am avut mai mult acţiuni individuale decât colective, iar în partea a doua a fost invers. Meritam să câştigăm'', a afirmat Sabella, citat de cotidianul argentinian Ole.

Pe tehnician nu l-a preocupat ritmul de joc al echipei sale, însă a ţinut să sublinieze prestaţiile reuşite de Messi şi de portarul Romero. ''A făcut un meci foarte bun, a fost foarte prezent în joc'', a subliniat antrenorul în legătură cu evoluţia lui Messi.

Totuşi, Sabella a acceptat că nu totul a fost aşa cum trebuie: ''Am fost un pic deconectaţi. Am fost dominaţi în prima parte a meciului, dar am redresat pe parcurs şi am încheiat jocul dominând clar''.

Naţionalele de fotbal ale României şi Argentinei au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci desfăşurat miercuri seara pe Arena Naţională din Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport