Fotbal - Real Madrid, la a 2-a victorie în International Champions Cup: 2-1 cu Everton

(FRANCK FIFE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
05.08.2013

Real Madrid a obţinut a doua victorie la rând, 2-1 (2-0) cu Everton, sâmbătă, la Los Angeles, în International Champions Cup 2013, un turneu amical de fotbal ce se desfăşoară în Statele Unite (25 iulie - 8 august).

Partida s-a disputat pe Dodger Stadium din Los Angeles, legendarul stadion de baseball care a găzduit astfel primul meci de fotbal în 51 de ani de existenţă.

Pentru Real au marcat Ronaldo (min 17) şi Ozil (min 31), golul lui Everton fiind reuşit de Jelavic (min 61).

Madrilenii s-au calificat astfel în finala turneului, programată miercuri la Miami, în care vor întâlni câştigătoarea din meciul AC Milan-Chelsea, care se dispută duminică seară la New York.

Tot duminică se va afla la New York şi preşedintele Realului, Florentino Perez, care urmează să se întâlnească cu omologul său de la Tottenham, Daniel Levy, pentru a discuta transferul lui Gareth Bale, potrivit cotidianului britanic The Times.

După cum scrie presa britanică şi spaniolă, galezul, ales cel mai bun jucător în Premier League în ultimele două sezoane, ar putea deveni jucătorul cel mai scump din istorie, deoarece Levy i-ar fi fixat transferul la 105 milioane lire sterline (120 milioane euro).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor