Fotbal: Prima ediţie a Cupei Hospice, competiţie în scop caritabil

(Martin Rose / Bongarts / Getty Images)

Prima ediţie a Cupei Hospice, competiţie de fotbal în scop caritabil la care participă 17 companii, va avea loc sâmbătă 27 iunie, începând cu ora 10,00, la Clubul de Fotbal Steaua Bucureşti, informează un comunicat remis Agerpres.

Competiţia îşi propune să strângă fonduri pentru Hospice Casa Speranţei, organizaţie non-profit care de 17 ani asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli incurabile în stadii avansate şi terminale.

La competiţia organizată în sistem de cupă se vor alinia echipe formate din câte şapte jucători, din companii de top din România. Fiecare companie a făcut o donaţie minimă de 1.000 de euro pentru Hospice Casa Speranţei, asigurând astfel continuitatea serviciilor gratuite de îngrijire la domiciliu în Bucureşti.

Printre invitaţii de marcă din lumea sportului se numără Dacian Varga, Florentin Dumitru, Ion Crăciunescu, Marius Croitoru şi Emil Grădinescu.

Intrarea este liberă. Întrucât se doreşte ca acţiunea să nu fie destinată doar jucătorilor, ci şi familiilor acestora, vor fi organizate activităţi speciale pentru copii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport