Fotbal: Petrolul Ploieşti va renunţa la plângerea făcută împotriva preşedintelui CFR Cluj

Epoch Times România
10.01.2013

Conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti va renunţa la plângerea făcută împotriva lui Iuliu Mureşan, preşedintele grupării CFR Cluj, cazul urmând să fie închis.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a avut un nou termen în Dosarul nr. 1260/2012, în care FC Petrolul Ploieşti a reclamat acuzaţiile făcute de către Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, legate de un presupus culoar favorabil de care echipa din Ploieşti ar beneficia în Cupa României.

La acest termen, partea clujeană a anexat la dosar o dovadă în care se arată că Iuliu Mureşan îşi retractează afirmaţiile făcute iniţial. În acest document se precizează Iuliu Mureşan a regretat afirmaţiile făcute şi îşi doreşte ca echipa cea mai bună să câştige trofeul pus în joc.

După cum informează site-ul oficial al clubului din Ploieşti, citat de AGERPRES, la acest termen a fost prezent şi consilierul juridic al petroliştilor, Bogdan Filcea, care a informat conducerea grupării despre ultimele modificări apărute la dosar.

Oficialii formaţiei ploieştene au decis ca, în perioada următoare, să înainteze o cerere privind renunţarea la plângerea făcută, cazul urmând astfel să fie închis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor