Fotbal: Petrolul Ploieşti îşi va prezenta lotul pe 15 iulie, într-un amical cu AEK Atena

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti va întâlni formaţia greacă AEK Atena în data de 15 iulie, pe stadionul "Ilie Oană", în meciul de prezentare al lotului pentru sezonul 2012-2013, anunţă site-ul oficial al clubului.
Bogdan Florescu
19.06.2012

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti va întâlni formaţia greacă AEK Atena în data de 15 iulie, pe stadionul "Ilie Oană", în meciul de prezentare al lotului pentru sezonul 2012-2013, anunţă site-ul oficial al clubului.

AEK a terminat ultimul sezon pe locul 3 în Grecia, după marile rivale Olympiakos şi Panathinaikos.

În prezent, "lupii galbeni" se află în cantonament la Buftea, unde au antrenamente atât dimineaţa, cât şi seara.

"Nu e plăcut să faci antrenamente pe o asemenea căldură, dar trebuie să ne obişnuim, pentru că nu putem şti cum va fi atunci când va începe campionatul", a afirmat antrenorul Mircea Rednic.

"Îmbucurător este faptul că, după testele pe care le-am efectuat şi la Centrul de Medicină Sportivă, şi pe teren, am remarcat că avem o bază solidă, aşa că, putem să lucrăm specific, fără să mai pierdem vremea cu alergări lungi. Am jucători de valoare, disciplinaţi, care se pregătesc foarte bine şi, pentru mine, este o plăcere să lucrez cu ei. Chiar dacă lotul este, deja, complet, vor mai veni 3-4 fotbalişti de valoare, iar concurenţa va fi mare. Cel mai bun o să joace şi fiecare va avea şansa lui, atât în perioada de pregătiri, cât şi în campionat", a adăugat Mircea Rednic.

Internaţionalul Gicu Grozav se pregăteşte de marţi alături de restul lotului. "Nu ştiu dacă în această vară au mai existat alte oferte, pentru că la mine n-a ajuns nimic concret, însă important este că am ales să semnez cu Petrolul şi sunt foarte fericit că sunt aici. Va fi concurenţă mare, lucru benefic pentru echipă, dar va depinde numai de mine şi de ce voi face în perioada de pregătire ca să reuşesc să ma impun", a afirmat Grozav.

Cantonamentul de la Buftea va dura până pe 26 iunie, iar în data de 30 iunie petroliştii vor pleca în Austria, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire al verii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor