Fotbal: Pepe nu se gândeşte să plece de la Real Madrid

Internaţionalul portughez Kleper Laveran Lima Ferreira, supranumit Pepe - titular indiscutabil în axul central al apărării lui Real Madrid. (Scott Heavey / Getty Images)
Epoch Times România
03.04.2012

Internaţionalul portughez Pepe a precizat că nu vede niciun motiv pentru a nu mai îmbrăca tricoul lui Real Madrid şi s-a apărat împotriva acuzaţiilor referitoare la jocul său dur, precizând că dă "totul" pe teren, pentru gruparea pregătită de Jose Mourinho.

"Sunt jucătorul lui Real Madrid şi sunt aici pentru a da totul pentru clubul meu. Arbitrii sunt preocupaţi să fluiere, iar voi, ziariştii, să vă spuneţi părerea", a declarat Pepe marţi, la ocazia conferinţei de presă dinaintea meciului cu APOEL Limassol, din cadrul manşei secunde a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Toţi avem defecte, însă eu nu consider că aş avea vreun cusur care să mă împiedice să îmbrac tricoul lui Real Madrid. Sunt trup şi suflet pentru a apăra acest tricou şi pentru a fi pe placul celor care vin pe Bernabeu. Niciodată nu m-am gândit să plec de la Real Madrid. Îmi place aici, oamenii mă apreciază şi eu pe ei. Am un contract şi sper să-l duc până la final", a adăugat fotbalistul lusitan.

Pepe a fost suspendat două meciuri după un incident petrecut la finalul jocului pe care Real Madrid l-a încheiat la egalitate pe terenul lui Villarreal (1-1), în etapa a 29-a a campionatului spaniol. Portughezul a văzut cartonaşul roşu după terminarea meciului, pe culoarul spre vestiare, pentru că l-a insultat pe arbitrul partidei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor