Fotbal: Nu e o victorie surprinzătoare, declară antrenorul Concordiei după victoria cu Oţelul Galaţi

(Dean Mouhtaropoulos / Getty Images)
Epoch Times România
06.03.2012

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Laurenţiu Reghecampf, şi-a lăudat elevii după victoria înregistrată în faţa campioanei Oţelul Galaţi (scor 1-0), luni seara, în ultimul meci al etapei a 19-a a Ligii I de fotbal.

"Am încropit o echipă frumoasă la Chiajna şi sunt sigur că ne vom salva de la retrogradare pentru că am băieţi de caracter. Nu e o victorie surprinzătoare. Ramânem în cantonament, la muncă. FC Vaslui să nu se teamă de noi, dar mergem să învingem", a declarat Reghecampf după primul său joc oficial ca antrenor al Concordiei.

Gruparea ilfoveană a reuşit să se impună în faţa formaţiei pregătite de Dorinel Munteanu prin golul marcat de Viorel Dinu, în minutul 66. Concordia Chiajna a mai avut şi o bară, prin brazilianul Rocha (min.78). Gălăţenii au încheiat jocul în 10 oameni, după eliminarea lui Silviu Ilie (min.89).

La conferinţa de presă care a avut loc după joc, antrenorul Oţelului s-a declarat dezamăgit de atitudinea Oţelului în partida de la Chiajna."Ca joc, ca atitudine şi ca determinare, cred că echipa a uitat că a început campionatul. Mă doare aceasta înfrângere, care ne îndepărtează de un nou vis. Am suferit foarte mult, jucătorii mei trebuie să se trezească pentru că am început deja campionatul. Voi discuta cu ei pentru că am avut mare încredere şi m-au dezamagit", a spus Dorinel Munteanu.

În urma acestui rezultat, Concordia rămâne pe penultimul loc al clasamentului, dar s-a apropiat la 2 puncte de poziţia a 16-a, ocupată de FCM Târgu Mureş, învinsă vineri pe terenul lui CFR Cluj (0-1). Oţelul Galaţi se află în acest moment pe locul 6, la 12 puncte de liderul Dinamo Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor