Fotbal: Mourinho ar vrea să revină în Anglia

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, portughezul Jose Mourinho. (OLAF KRAAK / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
21.11.2012

Antrenorul echipei spaniole Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, şi-a exprimat din nou preferinţele pentru fotbalul englez, declarând că ar dori să revină într-o zi în Albion, marţi, în ajunul meciului din etapa a 5-a a Ligii Campionilor la fotbal cu Manchester City, de pe arena Etihad Stadium.

"Întotdeauna am spus cât de mult mi-a plăcut timpul petrecut aici şi întotdeauna îmi face plăcere să revin", a declarat Mourinho, managerul clubului Chelsea din perioada 2004-2007.

Tehnicianul portughez, în vârstă de 49 de ani, va bifa miercuri al 100-lea său meci din Liga Campionilor, competiţie pe care a câştigat-o de două ori, cu FC Porto în 2004 şi cu Inter Milano în 2010.

"Eu ştiu bine că atunci când joci în Anglia ai meciuri dificile, adversari dificili, o ambianţă dificilă, mai ales pentru că publicul îşi susţine întotdeauna echipa, dar tocmai asta îmi place. Şi mai cred că şi jucătorii mei sunt bucuroşi că se află în Anglia", a adăugat Mourinho.

Jose Mourinho, aflat sub contract cu Real până în 2016, a subliniat "frumuseţea experienţei sale şi şansa de a antrena în Anglia, Italia şi Spania". "Cea mai frumoasă, dar şi cea mai urâtă experienţă pe care le-am avut în cele mai importante campionate ale lumii au făcut din mine un antrenor mai bun. Deci, este normal să-ţi evaluezi experienţele pentru a decide unde te-am simţi cel mai fericit şi împlinit în viitor", a concluzionat "The Special One", eliminând însă orice suspiciune privind o revenire în Anglia în viitorul apropiat.

Real Madrid ocupă locul 2 în Grupa D, cu 7 puncte, cu unul mai puţin decât lidera Borussia Dortmund, în timp ce Manchester City ocupă ultima poziţie cu 2 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor