Fotbal: Mijlocaşul Frank Lampard, la golul cu nr. 150 în Premier League

Frank Lampard, de la Chelsea Londra aplaudă spectatorii, în meciul cu Fulham din Premier League, 9 aprilie 2012, Londra. (Mike Hewitt / Getty Images)
Epoch Times România
10.04.2012

Frank Lampard, de la Chelsea Londra, a devenit primul mijlocaş din Premier League care a atins cota de 150 goluri marcate, datorită punctului înscris în meciul de luni cu Fulham.

Lampard, 33 de ani, a marcat golul dintr-un penalty în minutul 45, dar Fulham a egalat cu 7 minute înainte de final prin Clint Dempsey.

"Realizarea mea nu mă face să mă simt prea bine pentru că îmi lasă sentimentul unei înfrângeri. Nu pot să mă bucur dacă acest gol nu ne-a adus 3 puncte. Am simţit că avem meciul în mână, dar în final l-am scăpat şi am ratat o mare şansă pentru noi pentru a ne apropia de Spurs", a declarat Lampard după meci.

Chelsea rămâne pe locul 6, la 2 puncte de Tottenham şi Newcastle United, cu câte 59 puncte, când au mai rămas 5 etape în cursa pentru locul 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Campionilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor