Fotbal: Marius Şumudică susţine că "Meciul cu Oţelul este cel mai important din acest sezon"

(Getty Images)
Epoch Times România
15.03.2012

Marius Şumudică, antrenorul echipei FC Braşov, a afirmat că meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 21-a a Ligii I la fotbal, programat pentru duminică (orele 18,00), este cel mai important din acest sezon.

"Meciul cu Oţelul este unul crucial, poate cel mai important joc al sezonului. Dacă vom câştiga meciul cu Oţelul sunt convins că vom fi salvaţi de la retrogradare. Este prematur să discutăm acum despre prelungirea contractului", a declarat antrenorul Marius Şumudică, la conferinţa de presă organizată joi de FC Braşov.

"Ne aşteaptă o serie de meciuri dificile cu Oţelul, FC Vaslui şi Rapid, trei echipe bune ale campionatului. Toată lumea se aştepta ca noi să câştigăm la Sportul. Le-am spus jucătorilor că niciun meci nu este câştigat dinainte. Am pierdut şi din cauza unei greşeli de arbitraj, iar acum orice punct este important. Trebuie să dăm totul pentru a câştiga meciul cu Oţelul, un meci extrem de important. Sper ca jucătorii să înţeleagă importanţa acestui meci şi să avem parte de un arbitraj corect, iar echipa mai bună să câştige", a spus Şumudică.

Antrenorul echipei de sub Tâmpa a precizat că "vor fi anumite schimbări în primul 11, pentru că jucătorii trebuie să demonstreze în teren că merită să îmbrace tricoul lui FC Braşov".

x

Mai mulţi jucători de la FC Braşov vor fi prezenţi, vineri, 16 martie, de la ora 11,00, la Şcoala Generală Nr. 1, situată pe strada Barbu Lăutaru, nr 10, ocazie cu care "galben-negrii" vor împărţi elevilor bilete la meciul de campionat cu Oţelul Galaţi, dar şi materiale promoţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor