Fotbal: Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al FC Delta Tulcea

(Phil Walter / Getty Images)
Epoch Times România
20.03.2012

Începând de marţi Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al FC Delta Tulcea, acesta înlocuindu-l pe Cristian Dulca, demisionar de sâmbăta trecută, după primul meci din returul campionatului.

Preşedintele FC Delta Tulcea, Haralambe Meregiu, a declarat pentru AGERPRES că antrenorul Gheorghe Mulţescu va participa marţi după-amiază la primul antrenament al echipei FC Delta Tulcea.

"Am avut discuţii cu mai mulţi antrenori, dar cred că am făcut cea mai bună alegere", a menţionat preşedintele FC Delta Tulcea.

Născut pe 13 noiembrie 1951, Gheorghe Mulţescu a evoluat în prima divizie în 407 meciuri şi a înscris 107 goluri, ca jucător participând la 22 de partide din cupele europene în timpul cărora a înscris nouă goluri. Antrenor din 1984, Gheorghe Mulţescu a pregătit atât echipe din România, cât şi din Turcia.

Sâmbătă, 17 martie, Cristian Dulca şi-a depus demisia din postul de antrenor al echipei FC Delta Tulcea, după ce elevii săi au pierdut meciul de pe teren propriu cu formaţia Callatis Mangalia (0-2), din cadrul etapei a 16-a a Ligii a II-a de fotbal.

În urma primului meci din returul campionatului, în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, Delta Tulcea ocupă locul al 3-lea, cu 26 de pct, pentru a-şi îndeplini obiectivul propus - intrarea în Liga I - fotbaliştii tulceni având obligaţia de a câştiga partida din deplasarea de la Iaşi, în următoarea etapă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor