Fotbal: Gaz Metan Mediaş îi va sancţiona pe Bud şi Bawab

Epoch Times România
27.08.2012

Clubul Gaz Metan Mediaş îi va sancţiona pe fotbaliştii Thaer Bawab şi Cristian Bud, a afirmat într-o conferinţă de presă Ioan Horoba, directorul general al grupării, care a adăugat că este optimist în privinţa legitimării fostului său jucător Eric.

Horoba a precizat că iordanianul Bawab, revenit după o accidentare, va fi sancţionat fiindcă a părăsit cantonamentul înaintea meciului cu CS Turnu Severin, "nemulţumit de faptul că nu i se măreşte contractul".

Jucătorul mai are doi ani de contract cu Gaz Metan. "E adevărat că nu este unul dintre contractele cele mai mari de la Gaz Metan Mediaş", ci unul "de la mijloc în sus", a spus Horoba. Clubul i-a propus lui Bawab dublarea sumei pe care o câştigă în prezent, dar jucătorul solicită mai mult, a adăugat oficialul.

"El va fi cu certitudine sancţionat, aşa cum suntem dispuşi să nu iertăm pe nimeni care comite acte de indisciplină", a spus Horoba.

La rândul său, Cristian Bud va fi sancţionat pentru ieşirea nervoasă pe care a avut-o după ce a fost înlocuit în meciul cu Steaua.

"Aştept ca referatul antrenorului să ajungă la mine şi vom lua măsurile pe care le impune regulamentul şi vă spun că sunt destul de severe", a declarat Horoba.

Legat de brazilianul Eric, fostul fotbalist al lui Gaz Metan, acesta e în litigiu cu clubul ucrainean Karpatî Lvov şi are memoriu depus la FIFA pentru a fi declarat jucător liber.

Conform lui Horoba, Gaz Metan s-a adresat vineri departamentului de carte verde din cadrul FIFA şi "în circa două săptămâni va veni cartea verde a lui Eric", iar jucătorul va fi legitimat la echipa ardeleană.

"Sper ca la meciul cu Concordia Chiajna să umplem stadionul şi să redebuteze Eric", a afirmat Horoba.

Potrivit lui, jucătorul "este de fapt victima unor samsari din Brazilia".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor