Fotbal: FC Delta Tulcea are un nou jucător - spaniolul Delgado

(Phil Walter / Getty Images)
Epoch Times România
01.03.2012

Clubul de fotbal Delta Tulcea a semnat un contract cu fotbalistul spaniol Roberto Alfonso Delgado, acesta urmând să poată fi văzut pe teren cel mai probabil începând cu data de 10 martie.

Preşedintele FC Delta Tulcea, Meregiu Haralambe, a declarat joi pentru AGERPRES că transferul jucătorului spaniol a fost semnat în perioada 25 ianuarie-22 februarie (perioada de transferuri - n.r.) şi că Delgado a început deja antrenamentele cu jucătorii FC Delta Tulcea.

"Salariul său este confidenţial, dar vă asigur că nu este unul din cauza căruia să apară discordie în vestiar. Salariile jucătorilor sunt liniare, iar primele se dau în funcţie de jocul de pe teren. Aşteptăm ca Delgado să confirme pe teren cartea sa de vizită şi să ne atingem obiectivul - promovarea în Liga I", a afirmat preşedintele Haralambe.

Potrivit sursei, sâmbătă, 10 martie, Roberto Alfonso Delgado, fost jucător la Lazio Roma, FC Vaslui şi U Cluj, ar putea juca într-un meci de verificare al echipei Delta Tulcea, mai multe informaţii despre acesta nefiind însă făcute publice.

FC Delta Tulcea se află în momentul de faţă pe locul al treilea din prima serie a Ligii a 2-a. Echipa este la egalitate de puncte cu Săgeata Năvodari, 26 de puncte, care se situează pe locul al doilea, la patru puncte distanţă de liderul seriei I a Ligii a 2-a, Viitorul Constanţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor