Fotbal - EURO 2012: Hugo Viana îl înlocuieşte pe Carlos Martins în lotul Portugaliei

Mijlocaşul formaţiei Sporting Braga, Hugo Viana. (Bruno Pires / EuroFootball / Getty Images)
Epoch Times România
23.05.2012

Mijlocaşul portughez Carlos Martins nu va participa la turneul final al Campionatului European de fotbal programat luna viitoare, din cauza unei leziuni musculare, locul său în lotul reprezentativei lusitane urmând să fie luat de Hugo Viana de la Sporting Braga.

Anunţul a fost făcut miercuri de Federaţia portugheză de fotbal, care a precizat că Martins, jucătorul echipei Benfica Lisabona, care a evoluat în sezonul trecut la formaţia spaniolă Granada, nu s-a putut reface la timp pentru a putea participa la EURO 2012.

În vârstă de 30 ani, Martins a fost supus marţi unei rezonanţe magnetice, în urma căreia s-a decis înlocuirea sa în lotul de 23 de jucători convocaţi de selecţionerul Portugaliei, Paulo Bento.

Înlocuitorul său, Hugo Viana (29 ani), mijlocaşul formaţiei Sporting Braga, urmează să se prezinte miercuri în cantonamentul de la Obidos - 90 km nord de Lisabona - unde internaţionalii portughezi au început săptămâna trecută un stagiu de pregătire în vederea turneului final din Polonia şi Ucraina.

Absenţa lui Viana de pe lista iniţială a naţionale lusitane generase o polemică în Portugalia, datorită evoluţiilor foarte bune ale jucătorului lui Sporting Braga în sezonul recent încheiat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor