Fotbal: Dorin Goian ar vrea să continue la Glasgow Rangers

(Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images)
Epoch Times România
27.06.2012

Internaţionalul român Dorin Goian ar vrea să rămână la echipa Glasgow Rangers, deşi aceasta are şanse reduse de a juca în prima ligă scoţiană de fotbal în sezonul viitor, scrie cotidianul britanic Daily Record, citat de Agerpres.

Fundaşul român, transferat în vara anului trecut de la echipa italiană Palermo, a avut evoluţii apreciate pentru Rangers, unde se simte bine şi doreşte să rămână. Conform Daily Record, Goian, care s-a aflat în România, a avut o discuţie cu consilierii săi şi vrea să se întoarcă la Glasgow, după cum era planificat.

În afară de Goian, până acum numai doi jucători ai lui Rangers, Lee McCulloch şi Lee Wallace, au mai fost de acord să-şi transfere contractele la firma care deţine acum clubul.

Goian ar putea pleca totuşi dacă echipa va fi retrogradată în liga a treia. Mai multe cluburi scoţiene se opun readmiterii în Scottish Premeir League (SPL) a noii societăţi Glasgow Rangers.

Rangers, club vechi de 140 de ani, cu un număr record de 54 de titluri, se află acum în cel mai dificil moment din istoria sa. Clubul are datorii către fisc de 21 de milioane de lire sterline (32,7 milioane dolari) şi a fost plasat în februarie sub protecţie împotriva falimentului. Eşecul unui acord cu autorităţile a dus la cumpărarea de către preşedintele Charles Green a bunurilor clubului pentru 5,5 milioane lire (8,6 milioane) şi înfiinţarea unei noi societăţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor