Fotbal: Cosmin Matei - " Avem meci dificil cu Gaz Metan"

(Jorge Guerrero / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
28.03.2012

Cosmin Matei, mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, a afirmat miercuri că formaţia sa va avea un meci dificil cu Gaz Metan Mediaş, în semifinalele Cupei României la fotbal.

"Vom avea un meci dificil cu Gaz Metan Mediaş, dar avem avantajul că jucăm acasă şi ne vom putea baza pe suporteri", a declarat Matei, care crede că nu este important numărul lor, dar este vital pentru echipă ca fanii care vin la stadion să susţină formaţia.

Cosmin Matei a recunoscut că starea sa de spirit este proastă: "Echipa nu merge în această perioadă".

Matei, care a mai jucat la Steaua şi la Astra Ploieşti, a subliniat faptul că a învăţat multe în perioada în care a stat aproape de atacantul Ionel Dănciulescu.

"Dinamo, Rapid şi Steaua se află într-o formă mai slabă. Oricum, împărţirea între echipe mari şi mici nu mai este valabilă", a menţionat Cosmin Matei.

Dinamo întâlneşte joi, de la ora 20,00, pe Gaz Metan Mediaş, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor