Fotbal - CM 2010: Caracatiţa Paul a avut dreptate

Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.
Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. (PATRIK STOLLARZ / AFP / Getty Images)

Paul, deja celebra caracatiţă dintr-un acvariu german, continuă parcursul său fără greşeală întrucât a prezis marţi o victorie a Spaniei în faţa Germaniei în semifinala de miercuri a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

După ce a ezitat timp de câteva minute între cele două cutii decorate în culorile celor două echipe, "oracolul cu opt tentacule" i-a ales pe iberici, care i-au învins după cum s-a putut vedea pe germani cu 1-0.

"Drama" de marţi, conform expresiei unui comentator de televiziune, a fost retransmisă pe posturile de informare în masă şi pe principalele site-uri internet.

"Sumbră predicţie", comentase primul cotidian al ţării, Bild. Şi internauţii au fost dezamăgiţi de verdict, propunând diverse reţete culinare pentru "monstrul din adâncuri".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport