Fotbal: Capello noul selecţioner al Rusiei

Italianul Fabio Capello. (Claudio Villa / Getty Images)
Epoch Times România
20.07.2012

Italianul Fabio Capello a acceptat postul de selecţioner al naţionalei de fotbal a Rusiei, a anunţat joi federaţia slavă.

"Deşi Capello nu a semnat încă un contract, a fost încheiată o înţelegere de bază cu italianul care devine de facto antrenorul Rusiei", se arată într-un comunicat al federaţiei ruse (RFU).

Nikita Simonian, 66 ani, preşedintele RFU, a anunţat că fostul selecţioner al Angliei va sosi vineri la Moscova, când va urmări un meci de campionat al echipei ŢSKA, iar sâmbătă se va afla în tribune pentru a urmări partida de campionat a lui Zenit Sankt Petersburg.

Capello, care a mai antrenat echipe ca Real Madrid, AC Milan, AS Roma, a părăsit în februarie selecţionata Angliei. El îl va înlocui la naţionala rusă pe olandezul Dick Advocaat, care nu a reuşit să scoată Rusia din faza grupelor la Euro 2012.

Conform presei ruse, Capello va semna un contract până la CM 2014, cu un salariu anual de 10 milioane euro, cu posibilitate de prelungire pe încă 2 ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor